Επιλέξτε τη γλώσσα σας


  • LUXURY ACCOMMODATION
  • WELCOME TO LYNDA HOTEL

Wide Blue Luxury Boutique Suites

Σουίτες στο Νέο Μαρμαρά

Tο Wide Blue Luxury Boutique Suites είναι ένα κομψό και μοντέρνο κατάλυμά στην καρδιά του Νέου Μαρμαρά στη Χαλκιδική. Τοποθετημένο ακριβώς στο κέντρο του χωριού, με θέα το απέραντο γαλάζιο – όπως μαρτυρά και το όνομα του- προσφέρει την δυνατότητα στους επισκέπτες του να απολαύσουν μια άνετη και ξεκούραστη διαμονή εξερευνώντας ακόμη και με τα πόδια της ομορφιές του.

Μόλις 500 μέτρα από την οργανωμένη παραλία του Νέου Μαρμαρά και σε ακόμη μικρότερες αποστάσεις από τα σημεία ενδιαφέροντος, οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν τις βόλτες δίπλα στην θάλασσα ή ένα καφέ και γεύμα στην γύρω περιοχή.

  • Read more search

    Χτισμένο με πολλή αγάπη και μεράκι, το Wide Blue άνοιξε τις πόρτες του στους επισκέπτες του το καλοκαίρι του 2022 με σκοπό να με σκοπό να προσφέρει μια φιλική, φιλόξενη και διαφορετική νότα στους επισκέπτες του, θέτοντας πάντα στο κέντρο του ενδιαφέροντος του τον άνθρωπο.

    Το ξενοδοχείο διαθέτει σουίτες με θέα την θάλασσα ή το χωριό, roof garden με απεριόριστη θέα θάλασσα καθώς επίσης και μία μικρή δανειστική βιβλιοθήκη.

    «Ο άνθρωπος είναι η απάντηση, όποια και αν είναι η ερώτηση»

ROOMS & SUITS //
room

Superior Σουίτα με θέα την θάλασσα

View more
room

Deluxe Σουίτα με θέα το χωριό

View more
room

Deluxe Δωμάτιο με θέα το χωριό

View more